OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE. UNA MIRADA DES DE L’ENGINYERIA MECÀNICA El projecte ECOMEC. Posar en valor els ensenyaments en Enginyeria Mecànica per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Main Article Content

Pau Català Calderón
Lluïsa Jordi Nebot
Joaquim Maria Veciana Fontanet
Rosa Pàmies-Vilà

En aquesta comunicació es presenta el projecte de divulgació científica ECOMEC i el material audiovisual de suport educatiu, en català, que s’ha generat. Els nostres objectius són: reflexionar, amb el col·lectiu docent i l’alumnat, sobre els continguts i competències de l’àmbit de l’Enginyeria Mecànica; relacionar-los amb aspectes ambientals i de sostenibilitat; i posar èmfasi en la seva relació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


 


Article Details

Com citar
Català Calderón, Pau et al. “OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE. UNA MIRADA DES DE L’ENGINYERIA MECÀNICA: El projecte ECOMEC. Posar en valor els ensenyaments en Enginyeria Mecànica per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible”. Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), no. 6, https://raco.cat/index.php/RevistaCIDUI/article/view/417222.

Articles més llegits del mateix autor/a