Aprendizaje-servicio: Evaluación de competencias relacionadas con la salud comunitaria en estudiantes de un máster interdisciplinar y análisis comparativo de dos ediciones Aprendizaje-servicio: Evaluación de competencias relacionadas con la salud comunitaria en estudiantes de máster

Main Article Content

Pilar Modamio Charles
Estela Rodríguez García
Cecilia Fernández Lastra
Eduardo L Mariño Hernández

L'objectiu va ser descriure el protocol dins d'un projecte d'Aprenentatge Servei, aplicat a estudiants d'un màster interdisciplinari en dos cursos acadèmics, i comparar la consecució dels objectius d'aprenentatge mitjançant qüestionaris. Els estudiants de màster van integrar l'aprenentatge amb el compromís ètic de servei a la comunitat. Els estudiants de batxillerat van accedir a una formació dirigida a resoldre inquietuds que els involucren directament.


Article Details

Com citar
Modamio Charles, Pilar et al. “Aprendizaje-servicio: Evaluación de competencias relacionadas con la salud comunitaria en estudiantes de un máster interdisciplinar y análisis comparativo de dos ediciones: Aprendizaje-servicio: Evaluación de competencias relacionadas con la salud comunitaria en estudiantes de máster”. Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), no. 5, https://raco.cat/index.php/RevistaCIDUI/article/view/380403.

Articles més llegits del mateix autor/a