Art per a curar-te

Main Article Content

Evru

L'obra de Zush reflexiona sobre la naturalesa humana, sobre les múltiples personalitats que s'amaguen en un individu i les construccions culturals que limiten conceptes com salut i malaltia, sexe, bogeria o raó. Una relació dual, harmònica i conflictiva entre les relacions personals dels subjectes, entre la naturalesa i les imposicions culturals, entre el pensament racional i el cos. Un equilibri delicat entre el que és caòtic i monstruós i la composició racional.

Així mateix, la seva iconografia es nodreix d'imatges que neixen d'elements autobiogràfics. Cervells, ulls, òrgans vitals, monstres, foc, aigua o ocells constitueixen el seu univers artístic, com també la utilització d'una escriptura cal·ligràfica, un alfabet personal -asura- que ha anat conreant des que era petit i que actualment té prop de 3.000 paraules. Tots els seus llibres, totes les seves obres estan escrites amb l'alfabet del seu estat, un codi hermètic que vol expressar tot allò que no és possible explicar de manera racional.

La seva obra es defineix utilitzant un concepte propi, psicomanualdigital, amb el qual al·ludeix al balanç harmònic que ha de mantenir l'artista entre la idea racional, la creació com a acte físic i l'ús de la tecnologia com a ritual propi de l'època.

Paraules clau:

artista, mística, sanació

Article Details

Com citar
Evru. “Art per a curar-te”. Artnodes, no. 3, doi:10.7238/a.v0i3.695.

Articles similars

<< < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >> 

També podeu iniciar una cerca avançada per similitud per a aquest article.