Narratologia transmèdia i transmedia storytelling

Main Article Content

Marie-Laure Ryan

Transmedia storytelling, narratologia, discurs de la indústria, comportament dels fans, mitologia, transficcionalitat, definició de mitjà, narrativa transmèdia de la «Costa Est» i de la «Costa Oest», narrativa transmèdia de baix a dalt i de dalt a baix, La guerra de les galàxies.


 

Paraules clau:

transmedia storytelling, narratologia, discurs de la indústria, comportament dels fans, mitologia, transficcionalitat, definició de mitjà, narrativa transmèdia de la «Costa Est» i de la «Costa Oest», narrativa transmèdia de baix a dalt i de dalt a baix

Article Details

Com citar
Ryan, Marie-Laure. “Narratologia transmèdia i transmedia storytelling”. Artnodes, no. 18, doi:10.7238/a.v0i18.3049.
Biografia de l'autor/a

Marie-Laure Ryan, Investigadora independent

Marie-Laure Ryan és una investigadora independent especialitzada en com els (nous) mitjans influeixen en la narrativitat. El seu llibre Narrative as Virtual Reality: Immersion and Interactivity in Literature and Electronic Media (2001) ha rebut el premi de Literatura Comparada de la MLA. És autora de Possible Worlds, Artificial Intelligence, and Narrative Theory (1991) i d'Avatars of Story (2006), a més d'editora de Narrative Across Media (2004) i Storyworlds across Media (2014). Ha publicat nombrosos articles sobre narratologia, teoria de mons possibles i cibercultura.

Articles similars

<< < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >> 

També podeu iniciar una cerca avançada per similitud per a aquest article.