Emprenedoria i aprenentatge basat en reptes a l'Educació Superior
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
La competència emprenedora és considerada un element clau no únicament per la Unió Europea, sinó també per part dels diferents sectors socials que la veuen com a indispensable per a poder fer front als reptes d’un futur cada vegada més incert i complex. Aquesta aportació presenta el projecte D-EMIND, que pretén validar una metodologia que ha de contribuir a desenvolupar la competència emprenedora a l’Educació Superior i a partir de l’aprenentatge basat en reptes i la inclusió d’eines digitals.
Article Details
(c) Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), 2023
Aleix Barrera-Corominas, Universitat Autònoma de Barcelona
Doctor en Qualitat i Processos d'Innovació Educativa (UAB), Màster en Direcció de Recursos Humans (UOLS), Llicenciat en Pedagogia (UAB), Diplomat en Relacions Laborals (UAB), Llicenciat en Ciències del Treball (UOC). Actualment és Gestor de Projectes i Professor Associat del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Les seves línies de treball es centren en l’avaluació de la formació (transferència i impacte), l’acreditació d’aprenentatges i el desenvolupament organitzatiu.
José Luís Muñoz Moreno, Universitat Autònoma de Barcelona
Llicenciat en Pedagogia i Doctor en Qualitat i Processos d'Innovació Educativa (Premi Extraordinari) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És professor a l'Àrea de Didàctica i Organització Escolar de el Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, on imparteix docència sobre organització i gestió d'institucions socioeducatives. És investigador de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) de la UAB i membre de l'equip de treball del grup de recerca CRIE (Currículum, Recursos i Institucions Educatives) de la Universitat de València.
David Rodríguez-Gómez, Universitat Autònoma de Barcelona
David Rodríguez Gómez és Pedagog i Doctor en Pedagogia per la UAB. És professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les seves línies de recerca es centren en els processos d’innovació, desenvolupament organitzatiu, aprenentatge organitzatiu i informal, l’ús de les TIC en els centres educatius i l’abandonament i retenció dels estudiants universitaris.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Angelina Sánchez Martí, Anna Díaz-Vicario, José Luís Muñoz Moreno, David Rodríguez-Gómez, Txell Zolle-Valero, Estratègies d’autoavaluació per a l’autoregulació d’aprenentatges en estudiants universitaris de Ciències de l’Educació , Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI): Núm. 5 (2021): CIDUI 2021
- Georgeta Ion, José Luís Muñoz Moreno, Angelina Sánchez Martí, Cristina Mercader, APRENDER EN LA UNIVERSIDAD MEDIANTE EL FEEDBACK ENTRE IGUALES , Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI): Núm. 4 (2018)
- Anna Díaz-Vicario, Aleix Barrera-Corominas, Georgeta Ion, EL ROL DEL FEEDBACK EN EL DESENVOLUPAMENT DE COMPETÈNCIES COGNITIVES I METACOGNITIVES , Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI): Núm. 4 (2018)