Correlació entre territori i vins de garnatxa negra de la denominació d'origen Montsant i la denominació d'origen qualificada Priorat
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Claustre Grau
M. Carme Masqué
Josep Valiente
Xoan Elorduy Vidal
El treball fa una introducció geogràfica de la DO Montsant i la DOQ Priorat, les subdivisions dels seus territoris i superfícies. L'objectiu és caracteritzar els tipus de sòls on hi ha garnatxa negra plantada i la metodologia utilitzada per a l'estudi, els resultats del qual no es consideren definitius.
Article Details
Com citar
Grau, Claustre et al. “Correlació entre territori i vins de garnatxa negra de la denominació d’origen Montsant i la denominació d’origen qualificada Priorat”. Dossiers agraris, no. 19, pp. 71-85, https://raco.cat/index.php/DossiersAgraris/article/view/321152.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Xoan Elorduy Vidal, M. Carme Masqué Tell, Carmen Martinez, Claustre Grau, Beatriz Zaplana, Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona , Dossiers agraris: Núm. 14: La varietat sumoll
- M. Carme Masqué, Xoan Elorduy, Gemma Miguel, M. del Carmen Martínez Pérez, Núria Ferré, Fina Capdevila, Avaluació de les característiques fenòliques i cromàtiques de la varietat trepat , Dossiers agraris: Núm. 11: La varietat trepat
- M. Carme Masqué Tell, Beatriz Zaplana, Xoan Elorduy, Josep Valiente, Eva Bertran, Anna Puig, Recerca de llevats autòctons de garnatxa blanca , Dossiers agraris: Núm. 15: La varietat garnatxa blanca
- Claustre Grau, Xoan Elorduy Vidal, Sandra Rico, El Sumoi, aspectes agronòmics , Dossiers agraris: Núm. 14: La varietat sumoll