Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona

Main Article Content

Xoan Elorduy Vidal
M. Carme Masqué Tell
Carmen Martinez
Claustre Grau
Beatriz Zaplana
Aquest article presenta els resultats obtinguts d'estudis de caracterització fenòlica realitzats per l'Estació de Viticultura i Enologia (EVE) de Reus
(INCAVI), amb el suport i la col·laboració del Consell Rector de la DO Tarragona i de la Cooperativa de Rodonyà, sobre la varietat sumoll plantada al terme municipal de Rodonyà. Els resultats obtinguts, amb classificacions dels
grups estudiats mitjançant funcions discriminants,
permeten avançar una clara caracterització d'aquesta varietat respecte a d'altres vins elaborats dins la seva mateixa àrea geogràfica.

Article Details

Com citar
Elorduy Vidal, Xoan et al. “Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona”. Dossiers agraris, no. 14, pp. 43-54, https://raco.cat/index.php/DossiersAgraris/article/view/264326.