Correlació entre territori i vins de garnatxa negra de la denominació d'origen Montsant i la denominació d'origen qualificada Priorat
Article Sidebar
Google Scholar citations
Main Article Content
Claustre Grau
M. Carme Masqué
Josep Valiente
Xoan Elorduy Vidal
This paper presents a geographical introduction to the DO (Designation of Origin) Montsant and the DOQ (Qualified Designation of Origin) Priorat and to the subdivisions of their territories and their extensions. The primary aim is to characterize the soils where Grenache Noir is planted and the methodology used to study this variety. These results presented here are not final.
Article Details
How to Cite
Grau, Claustre et al. “Correlació entre territori i vins de garnatxa negra de la denominació d’origen Montsant i la denominació d’origen qualificada Priorat”. Dossiers agraris, no. 19, pp. 71-85, https://raco.cat/index.php/DossiersAgraris/article/view/321152.
Most read articles by the same author(s)
- Xoan Elorduy Vidal, M. Carme Masqué Tell, Carmen Martinez, Claustre Grau, Beatriz Zaplana, Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona , Dossiers agraris: No. 14: La varietat sumoll
- M. Carme Masqué, Xoan Elorduy, Gemma Miguel, M. del Carmen Martínez Pérez, Núria Ferré, Fina Capdevila, Avaluació de les característiques fenòliques i cromàtiques de la varietat trepat , Dossiers agraris: No. 11: La varietat trepat
- M. Carme Masqué Tell, Beatriz Zaplana, Xoan Elorduy, Josep Valiente, Eva Bertran, Anna Puig, Recerca de llevats autòctons de garnatxa blanca , Dossiers agraris: No. 15: La varietat garnatxa blanca
- Claustre Grau, Xoan Elorduy Vidal, Sandra Rico, El Sumoi, aspectes agronòmics , Dossiers agraris: No. 14: La varietat sumoll