Identificar els límits de la professió i les competències professionals del Dietista-Nutricionista
Article Sidebar
Main Article Content
Mireia Urpi-Sarda
Rafael Llorach
Montserrat Illan
Xavier Torrado
Andreu Farran
Cristina Andres-Lacueva
Dolores Garcia
Maria Antonia Lizarraga
Concepció Amat
En aquest treball es desenvolupa una activitat d'aprenentatge per millorar la consolidació de les competències transversals del grau i específiques de l'assignatura de Pràctiques Externes. En aquest sentit s'ha desenvolupat una activitat formativa-reflexiva on l'alumne identifica les competències professionals als centres de pràctiques i en una sessió expositiva col·laborativa es crea un espai universitari destinant temps per a l'aprenentatge i discussió entre iguals.
Article Details
Cómo citar
Urpi-Sarda, Mireia et al. «Identificar els límits de la professió i les competències professionals del Dietista-Nutricionista». Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), 2018, n.º 4, https://raco.cat/index.php/RevistaCIDUI/article/view/349194.
Artículos más leídos del mismo autor/a
- Concepció Amat, Joan Bosch, Susana Buxaderas, Pere Castells, Andreu Farran, Mariluz Latorre, M.Antonia Lizarraga, Cristina Minguillón, Teresa Veciana, M.Carmen Vidal, Marta Vila, Dolors Zomeño, Màrius Rubiralta, INTERACCIÓ SECUNDÀRIA-UNIVERSITAT EN L’ÀMBIT DE LA NUTRICIÓ I DE LA CIÈNCIA I TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA , Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI): Núm. 2 (2014)
- Concepció Amat, M. Emília Juan, M.Carmen Morán, Miquel Moretó, AVALUACIÓ FORMATIVA DE LA FISIOLOGIA HUMANA A TRAVÉS DE RÚBRIQUES EN ELS GRAUS DE CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS (CTA) I NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA (NHD) , Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI): Núm. 2 (2014)