INTERACCIÓ SECUNDÀRIA-UNIVERSITAT EN L’ÀMBIT DE LA NUTRICIÓ I DE LA CIÈNCIA I TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA Experiència pilot

Main Article Content

Concepció Amat
Joan Bosch
Susana Buxaderas
Pere Castells
Andreu Farran
Mariluz Latorre
M.Antonia Lizarraga
Cristina Minguillón
Teresa Veciana
M.Carmen Vidal
Marta Vila
Dolors Zomeño
Màrius Rubiralta

Presentem un programa pilot dirigit a promoure la interacció entre diferents nivells educatius (batxillerat, CFGS i universitaris) així com per donar a conèixer els graus que es fan al Campus de l’Alimentació de Torribera (UB): Nutrició Humana i Dietètica i Ciència i Tecnologia dels Aliments. El programa es basa en activitats pràctiques per a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior i en activitats adreçades a promoure treballs de recerca en el camp de l’alimentació.

Paraules clau
alimentació, batxillerat, formació professional, pràctiques de laboratori, introducció a la recerca

Article Details

Com citar
Amat, Concepció et al. «INTERACCIÓ SECUNDÀRIA-UNIVERSITAT EN L’ÀMBIT DE LA NUTRICIÓ I DE LA CIÈNCIA I TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA: Experiència pilot». Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), 2014, núm. 2, https://raco.cat/index.php/RevistaCIDUI/article/view/368717.