INTERACCIÓ SECUNDÀRIA-UNIVERSITAT EN L’ÀMBIT DE LA NUTRICIÓ I DE LA CIÈNCIA I TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA Experiència pilot
Article Sidebar
Main Article Content
Concepció Amat
Universitat de Barcelona
Joan Bosch
Universitat de Barcelona
Susana Buxaderas
Universitat de Barcelona
Pere Castells
Universitat de Barcelona
Andreu Farran
Universitat de Barcelona
Mariluz Latorre
Universitat de Barcelona
M.Antonia Lizarraga
Universitat de Barcelona
Cristina Minguillón
Universitat de Barcelona
Teresa Veciana
Universitat de Barcelona
M.Carmen Vidal
Universitat de Barcelona
Marta Vila
Universitat de Barcelona
Dolors Zomeño
Universitat de Barcelona
Màrius Rubiralta
Universitat de Barcelona
Presentem un programa pilot dirigit a promoure la interacció entre diferents nivells educatius (batxillerat, CFGS i universitaris) així com per donar a conèixer els graus que es fan al Campus de l’Alimentació de Torribera (UB): Nutrició Humana i Dietètica i Ciència i Tecnologia dels Aliments. El programa es basa en activitats pràctiques per a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior i en activitats adreçades a promoure treballs de recerca en el camp de l’alimentació.
Paraules clau
alimentació, batxillerat, formació professional, pràctiques de laboratori, introducció a la recerca
Article Details
Com citar
Amat, Concepció et al. «INTERACCIÓ SECUNDÀRIA-UNIVERSITAT EN L’ÀMBIT DE LA NUTRICIÓ I DE LA CIÈNCIA I TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA: Experiència pilot». Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), 2014, núm. 2, https://raco.cat/index.php/RevistaCIDUI/article/view/368717.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Mireia Urpi-Sarda, Rafael Llorach, Montserrat Illan, Xavier Torrado, Andreu Farran, Cristina Andres-Lacueva, Dolores Garcia, Maria Antonia Lizarraga, Concepció Amat, Identificar els límits de la professió i les competències professionals del Dietista-Nutricionista , Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI): Núm. 4 (2018)
- Concepció Amat, M. Emília Juan, M.Carmen Morán, Miquel Moretó, AVALUACIÓ FORMATIVA DE LA FISIOLOGIA HUMANA A TRAVÉS DE RÚBRIQUES EN ELS GRAUS DE CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS (CTA) I NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA (NHD) , Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI): Núm. 2 (2014)