Una mirada a escala internacional de l'educador social, o com es construeix la professió del global al local
PDF
PDF (Castellano)


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Usurriaga, Jordi; and Ventura Lluch, David. “Una mirada a escala internacional de l’educador social, o com es construeix la professió del global al local”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 40, pp. 45-64, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165603.


Resum

L'aparició de la Direcliva Europea de lliure circulació de treballadors és el punt de partida per la que l'Oficina Europea de l'AJEJI decideixi contactar i emplaçar al món professional europeu a realitzar un treball conjunt a partir de dues trobades es construeix una part del que s'anomena la Plalaforma Comuna de la professió. Aquest primer treball serveix de base per consruir; amb les aportacions dels altres continents presents en l'Associació internacional allò que s'anomena el Marc Conceptual de les funcions i competencies dels educadors socials a escala internacional. Els reptes de futur passen per construir el cos teòric de la professió des dels professionals i donar visibilitat al treball socioeducatiu aprofitant els canals administratius i burocràctics de la Unió Europea.

Paraules clau

funcions i competències professionals, marc conceptual Professional functions and conpherence, conceptual framework funciones y competencias profesionales, marco conceptual
PDF
PDF (Castellano)