Produir amb els nous mitjans. Una important eina socioeducativa
PDF
PDF (Español (España))


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Ricart Massip, Marta. “Produir amb els nous mitjans. Una important eina socioeducativa”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 28, pp. 83-96, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/165472.


Resum

Actualment vivim immergits en un estat de saturació de productes, d'informació i d'imatges. Les noves tecnologies han generat canvis tant en els mecanismes de producció, en les nostres relacions, com en la manera de comprendre allò que ens envolta. Aquí hi ha tot un seguit de reflexions que han envoltat un interès per a treballar amb els adolescenls, una mirada crítica a partir de la cultura visual i les noves tecnologies. Es presenten diferents eines que ajudin a desenvolupar estratègies per a treballar amb els nois i noies des de la imatge i els nous mitjans, i s'exposa una experiència.

Paraules clau

consum, creativitat, educació crítica, identitat, imatge, noves tecnologies, visibilitat consumption, creotivity, criticol educotion, identiity, image, new technologies, visibility consumo, creatividad, educación crítica, identidad, imagen, nuevas tecnologías, visibilidad
PDF
PDF (Español (España))