Main Navigation
Main Content
Sidebar
Registre
Inici de la sessió
##plugins.themes.healthSciences.language.toggle##
Català
Castellano
English
Terminàlia
Toggle navigation
Darrer Número
Arxius
Quant a
Sobre la revista
Contacte de la revista
Matèries
Pàgina d'inici
Arxius
Núm. 15 : juny 2017
Editorial
Aquest número
Terminàlia. Consell de Redacció
5-6
Text complet
Articles
Petit viatge per la terminologia de l'alimentació i la gastronomia: trenta anys de neologismes
Montserrat Serra Figueras
7-14
Text complet
La estructura cognitiva de la variación terminológica : el papel de la clase conceptual en la denominación de los conceptos especializados
Sabela Fernández-Silva
15-26
Text complet
Light Nouns and Term Creation in Basque
Igone Zabala
27-37
Text complet
Entrevista
Terminàlia parla amb... Carme Ruscalleda i Serra, primera xef catalana que aconsegueix set estrelles Michelin
Terminàlia. Consell de Redacció
38-41
Text complet
Dossier
Gastronomia i terminologia: Aliments: velles i noves tècniques, mots nous i vells
Estanislau Fons i Solé, Olga Martín Belloso
42-44
Text complet
Gatronomia i terminologia: Terminologia en l'àmbit de l'antropologia de l'alimentació
Joan Ribas Serra
45-47
Text complet
Recursos terminològics sobre gastronomia
48-50
Text complet
Gastromots
51
Text complet
Espai de trobada
Els sabors del món al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet
Conxita Ripollès, Alexandra Sans, Pilar López, Carles de Rosselló
52-56
Text complet
La terminologia en la construcció de les ciències gastronòmiques. Experiència docent en el grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Marta Vila Rigat, Axel Bidon-Chanal Badia, Àngels Egea i Puigventós
57-58
Text complet
La terminologia del torró
Isabel Santamaría
59-60
Text complet
Semblança
Isidra Maranges i Prat (1919-2012) : un estudi de la terminologia de la cuina medieval
Àngela Bàguena i Maranges
61-64
Text complet
[Altres]
Activitats i publicacions de la Societat Catalana de Terminologia
[65]
Text complet