La terminologia en la construcció de les ciències gastronòmiques. Experiència docent en el grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Marta Vila Rigat
Axel Bidon-Chanal Badia
Àngels Egea i Puigventós
Article Details
Com citar
Vila Rigat, Marta et al. “La terminologia en la construcció de les ciències gastronòmiques. Experiència docent en el grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques”. Terminàlia, pp. 57-58, https://raco.cat/index.php/Terminalia/article/view/327538.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Xavier Albons, Àngels Egea i Puigventós, Eines per a la cerca terminològica en línia , Terminàlia: Núm. 2 : desembre 2010
- Jordi Martí Pidelaserra, Àngels Egea i Puigventós, La Terminologia comptable de les Normes internacionals d'informació financera (NIIF) , Terminàlia: Núm. 10 : desembre 2014
- Àngels Egea i Puigventós, Sílvia Llovera Duran, Realiter 2011: trobada al Quebec , Terminàlia: Núm. 4 : desembre 2011
- Xavier Fuentes i Arderiu, Àngels Egea i Puigventós, Hi ha un terme per descriure simultàniament mesurament i identificació? , Terminàlia: Núm. 9 : juny 2014