Menjar de carrer
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Claudio Larcher
Sebastian Camerer
L'article examina el fenomen del menjar de carrer, que ens últims anys s'ha fet molt més present en la cultura alimentària occidental. A través d'una anàlisi dels nous projectes i tendències existents en aquest camp, pretén subratllar el potencial d'aquest fenomen, repassant en concret les característiques del disseny dels productes alimentaris que es venen i consumeixen al carrer; les estructures, eines i utensilis utilitzats a les parades de menjar; els projectes espontanis i les idees de negoci contemporànies; els vincles entre el menjar de carrer i les xarxes socials, el menjar de carrer com a catalitzador de la diversitat i qualitat del menjar; i les perspectives i els imperatius que es preveuen per al futur del disseny.
Paraules clau
aliments, disseny, disseny urbà, menjar, productes
Article Details
Com citar
Larcher, Claudio; and Camerer, Sebastian. “Menjar de carrer”. Temes de Disseny, no. 31, pp. 70-83, https://raco.cat/index.php/Temes/article/view/299369.