Abstract
L’article presenta el procés de creació del programa educatiu del Conjunt rupestre de la Roca dels Moros del Cogul, resultat d’una feina col·laborativa entre l’Àrea de Monuments i Jaciments de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, l’empresa INSITU Patrimoni i Turisme i la responsable del Conjunt rupestre. En primer lloc s’exposen tant la interpretació del Conjunt com la filosofia educativa de l’Àrea de Monuments i Jaciments, els dos pilars sobre els quals es construeix el programa educatiu. Seguidament s’explica la metodologia de treball desenvolupada per concebre i dissenyar aquest programa així com les seves característiques fonamentals. El resultat d’aquesta feina col·laborativa és un conjunt d’activitats de tipus mediació – taller fonamentades en la coeducació, que segueixen els principis competencials de cada àrea de coneixement i que prioritzen el treball cooperatiu, la iniciativa i l’autonomia de l’alumnat, i la reflexió continuada.Rights
Copyright
Todos los contenidos publicados en nuestra revista están sujetos a una licencia Atribución 4.0 Internacional (CC BY-SA 4.0) de Creative Commons. Usted es libre de compartir (copiar y redistribuir el material en cualquier medio o formato) y adaptar (remezclar, transformar y crear a partir del material para cualquier finalidad, incluso comercial), bajo los siguientes términos:
Reconocimiento: Debe reconocer adecuadamente la autoría, proporcionar un enlace a la licencia e indicar si se han realizado cambios. Puede hacerlo de cualquier manera razonable, pero no de una manera que sugiera que tiene el apoyo del licenciador o lo recibe por el uso que hace.
CompartirIgual: Si remezcla, transforma o crea a partir del material, deberá difundir sus contribuciones bajo la misma licencia que el original.
El texto completo de la licencia se puede consultar en: Licencia Creative Commons