Esport i educació a la Penya, un model de planter per a la formació integral de persones i jugadors/es
PDF
PDF (Castellano)


Citacions a Google Acadèmic

Arxius complementaris

Sense títol

Com citar

Borrull, Judit Ambròs et al. “Esport i educació a la Penya, un model de planter per a la formació integral de persones i jugadors/es”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 65, pp. 97-115, doi:10.34810/EducacioSocialn65id320678.


Resum

Aquest article exposa la història i alguns aspectes fonamentals de la filosofia model de treball amb el planter de la Penya. Repassa la història de la Penya i ofereix algunes claus necessàries per entendre la filosofia del club i el model de treball de planter que després es presenta, començant per subratllar la importància del bàsquet base i exposant, després, el treball referent a l’àmbit acadèmic amb el conjunt de jugadors i jugadores del club, el treball de la Fundació, particularment en relació amb la promoció del bàsquet de formació i, finalment, els processos educatius amb els jugadors becats.

Paraules clau

bàsquet base, formació, educació, valors, planter, Penya baloncesto base, formación, educación, valores, cantera, Penya junior basketball, training, education, values, farm system, Penya
https://doi.org/10.34810/EducacioSocialn65id320678
PDF
PDF (Castellano)