La gestió de les entitats socials en el nou context econòmic
PDF
PDF (Castellano)


Citacions a Google Acadèmic

Com citar

Pujol Humet, Josep Oriol; and Ruiz de Gauna Torres, Rafael. “La gestió de les entitats socials en el nou context econòmic”. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, no. 52, pp. 133-45, https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/262624.


Resum

La crisi econòmica actual està afectant també les entitats no lucratives de caire social, la gestió de les quals esdevé un instrument cabdal per fer-hi front. En aquest sentit, el present article intentarà aproximar-se als criteris estratègics i operatius d’una bona gestió, basada en el rigor i el dinamisme davant les noves situacions. L’objectiu no és plantejar unes determinades receptes per superar la crisi econòmica, sinó motivar una manera de fer evolucionar la gestió de les entitats en un nou context que podria ser que ens acompanyés durant molt de temps. I fer-ho amb uns criteris útils en qualsevol entorn, però que són especialment necessaris en l’actual.

Paraules clau

entitat social, gestió, missió, finançament, treball en xarxa, innovació, emprenedoria Entidad social, Gestión, Misión, Financiación, Trabajo en red, Innovación, Emprendeduría
PDF
PDF (Castellano)