Main Navigation
Main Content
Sidebar
Registre
Inici de la sessió
##plugins.themes.healthSciences.language.toggle##
Català
Castellano
English
Toggle navigation
Darrer Número
Arxius
Quant a
Sobre la revista
Contacte de la revista
Matèries
Pàgina d'inici
Arxius
2016: Núm.: 28
DOSSIER: LA INTRODUCCIÓ I L’EXPANSIÓ DE NOUS CONREUS
La introducció i l’expansió de la patata i el blat de moro a Catalunya The introduction and expansion of potato and corn crops in Catalonia
Albert Fàbrega Enfedaque
13-46
PDF
La pràctica del conreu de l’arròs a l’Empordà, segle XVIII (abans de la reglamentació de 1767)
Pere Gifré Ribas
47-64
PDF
Novals i conreu de nous productes agraris al bisbat de Girona, segles XIII-XIV
Elvis Mallorquí
65-87
PDF
La cuina dels nous aliments americans a Catalunya
Maria dels Àngels Pérez Samper
89-111
PDF
L’expansió de nous cultius per les hortes valencianes (segles XIII-XIX)
Tomàs Peris-Albentosa
113-147
PDF
De la cuenca del Yangtsé a las marismas del Guadalquivir: la introducción del cultivo y del consumo del arroz asiático (Oryza sativa) en Al-Andalus durante la Edad Media
Antoni Riera Melis
149-167
PDF
Del paisatge altmedieval a la feudalització del territori. Progressió dels cultius i restricció de la dieta al comtat de Barcelona entre els segles IX i XII
Maria Soler Sala
169-192
PDF
Miscel·lània
Criades, mossos i altres servents del Mas Terrats de Romanyà d’empordà (1794-1808)
Albert Serramontmany i Hugas
195-215
PDF