Insectes, menjar i disseny

Main Article Content

Marc Bayona
Joan Maymi
Malgrat que els insectes constitueixen una font de proteïnes molt prometedora i es consumeixen en països arreu del món, acostumen a ser rebutjats per al consum alimentari en les societats occidentals. El rebuig d'un menjar té l'origen en diversos factors, però entre tots, el fàstic sol ser el més important. Aquest problema és el que va abordar el taller "Insectes, menjar i disseny" que es va dur a terme a ELISAVA, amb la finalitat de canviar la percepció sobre aquesta qüestió. El taller va consistir en una primera exploració sobre la manera de cuinar insectes, seguida d'una fase d'ideació per buscar propostes que, en tant que fos possible, fessin atractius els insectes per al seu consum.
Paraules clau
aliments, disseny, proteïnes, salut

Article Details

Com citar
Bayona, Marc; and Maymi, Joan. “Insectes, menjar i disseny”. Temes de Disseny, no. 31, pp. 118-25, https://raco.cat/index.php/Temes/article/view/299598.