Benvolguts nous socis i noves sòcies
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Montserrat Rivero i Urgell
Article Details
Com citar
Rivero i Urgell, Montserrat. “Benvolguts nous socis i noves sòcies”. TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, vol.VOL 23, p. 78, https://raco.cat/index.php/TECA/article/view/433021.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Montserrat Rivero i Urgell, Dones científiques , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: Vol. 20 (2021)
- Montserrat Rivero i Urgell, ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: 18 : 2019
- Montserrat Rivero i Urgell, Editorial , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: 19 : 2020
- Montserrat Rivero i Urgell, Benvolguts nous socis i sòcies , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: 18 : 2019
- Montserrat Rivero i Urgell, Dones científiques , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: Vol. 21 (2022)
- Montserrat Rivero i Urgell, Editorial , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: 18 : 2019
- Montserrat Rivero i Urgell, Eulàlia Vidal Garcia, Cristina Andrés Lacueva, Montserrat Banqué Molas, M. dels Àngels Calvo Torras, Ricard Celorio-Sardà, Oriol Comas Basté, Xavier de Diego Navalón, Àngela Domínguez García, Juan Ramon Hidalgo Moya, Ascensión Marcos Sánchez, Montserrat Rabassa Jou, Mercè Raventós Santamaria, José Juan Rodríguez Jerez, Gloria Sabater Sales, Miquel Salgot de Marçay, Joan Tibau Font, Núria Torner Gràcia, Francesc Tresserra Casas, Joan Gabriel Vargas Olmo, Catherine Vidal Ortega, Carns vermelles i salut , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: Vol. 21 (2022)
- Montserrat Rivero i Urgell, Editorial , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: Vol. 21 (2022)
- Montserrat Rivero i Urgell, L’ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021 , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: Vol. 20 (2021)
- Montserrat Rivero i Urgell, Editorial , TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments: Vol. 20 (2021)