Main Navigation
Main Content
Sidebar
Registre
Inici de la sessió
##plugins.themes.healthSciences.language.toggle##
Català
Castellano
English
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Toggle navigation
Darrer Número
Arxius
Quant a
Sobre la revista
Contacte de la revista
Matèries
Pàgina d'inici
Arxius
Vol. 23 (2024)
Editorial
Editorial
Montserrat Rivero i Urgell
2-3
PDF
Articles
In memoriam
a Josep Obiols i Salvat (1933-2024)
Junta directiva de l'ACCA
4-5
PDF
Proposta d’estratègies de recerca en nutrició personalitzada en estadis clau de l’envelliment reproductiu femení dirigides al benestar durant la postmenopausa
Francesc Puiggròs, Antoni Caimari
6-12
PDF
Cobertura dels micronutrients amb major risc de ser deficitaris en la població més gran de seixanta-cinc anys, beneficiària del Banc dels Aliments de Barcelona
Stephany Gissel Aguirre Freire, Montserrat Rivero i Urgell, Montserrat Banqué i Molas
13-25
PDF
Proteïnes alternatives per al desenvolupament d’anàlegs carnis
Marc Rubio Celorio
26-37
PDF
Els joves investigadors de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació
Montserrat Rivero i Urgell
38-43
PDF
Sostenibilitat alimentària i salut: un camí vers un futur conjuminat. Compromís per a una alimentació saludable i sostenible
Antoni Garcia Gabarra, Sandra Ribas Malagrida
44-51
PDF
Fermentació en estat sòlid: una tècnica amb gran potencial pel suprareciclatge (
upcycling
)
Arnau Vilas-Franquesa, Juliana Villasante
52-57
PDF
Legislació alimentària
Joan Ramon Hidalgo Moya
58-61
PDF
Ingesta d’aliments ultraprocessats i relació amb la salut mental
Marta Castells Cuixart, Isabel Labad Urgell
62-63
PDF
Efecte sobre la salut intestinal d’extractes obtinguts de fonts marines per a la seva potencial aplicació com a ingredients en l’elaboració d’aliments funcionals
Arnau Molina Olivera
64-65
PDF
Avaluació de la detecció de fraus alimentaris mitjançant espectroscòpia de fluorescència
front-face
Xavier Marín Anglada
66-68
PDF
Efecte d’una intervenció d’estil de vida de tres anys sobre la longitud dels telòmers en participants del PREDIMED-Plus: un assaig aleatori
María Fernández de la Puente Cervera
69-70
PDF
Actualització del coneixement en interaccions entre medicaments i aliments
Aquilino García Perea, Josep Antoni Tur Marí, Carmen del Campo Arroyo
71-74
PDF
Sabies que...
Els aliments ultraprocessats i la salut mental
Marta Castells Cuixart, Isabel Labad Urgell
75
PDF
La fermentació de precisió és una tecnologia que s’utilitza per substituir la producció convencional de proteïnes
Ricard Chifré Petit
76
PDF
Barcelona ha estat la capital dels oceans
Ricard Colomé Serveto
77
PDF
La iniciativa global de seguretat alimentària (GFSI, de l’anglès global Food Safety Initiative) fomenta la seguretat alimentària a escala mundial
Catherine Vidal Ortega
77
PDF
[Altres]
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Montserrat Rivero i Urgell
78
PDF
Activitats 2023-2024
79-82
PDF