ISSN paper: 1137-7976
ISSN electrònic: 2013-987X

TECA és la revista semestral, que publica des de 1996 l'Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l'Institut d'Estudis Catalans, sobre el món de l'alimentació amb la voluntat de donar servei a tots els professionals relacionats amb aquest món: presentant els darrers avenços en tecnologia, ciència, recerca, equipaments, docència, processos, etc., i servint d'eina de comunicació entre tots els professionals per augmentar el nivell de coneixements i aconseguir anar a l'avantguarda dels esdeveniments relacionats amb l'alimentació.

També disponible al Portal de Publicacions i a l’Hemeroteca Científica Catalana de l’IEC.

Vol. 23 (2024)

Editorial

Montserrat Rivero i Urgell

2-3

Legislació alimentària

Joan Ramon Hidalgo Moya

58-61

Actualització del coneixement en interaccions entre medicaments i aliments

Aquilino García Perea, Josep Antoni Tur Marí, Carmen del Campo Arroyo

71-74

Veure tots els números