El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II)
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Pep Vila
Article Details
Com citar
Vila, Pep. “El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II)”. Revista de Girona, no. 335, pp. 60-61, https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/408070.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Pep Vila, Marques de biblioteca , Revista de Girona: 1998: Núm.: 190
- Pep Vila, Quan el flabiol refila , Revista de Girona: 1993: Núm.: 161
- Pep Vila, L'escriptura, mirall d'una comunitat , Revista de Girona: 1994: Núm.: 165
- Pep Vila, Adrogueria, rebosteria, pastisseria, licors i aigües en el manual de l’olotí Gil Torras i Bassols (II) , Revista de Girona: Núm. 338 (2023)
- Pep Vila, Els mots i les coses , Revista de Girona: 2009: Núm.: 255
- Pep Vila, Una processó a través del temps , Revista de Girona: 2008: Núm.: 246
- Pep Vila, La trajectòria de N. Comadira , Revista de Girona: 1987: Núm.: 121
- Pep Vila, Quan la canço popular és motiu de controversia , Revista de Girona: 1995: Núm.: 170
- Pep Vila, Un artista del vers del segle XV , Revista de Girona: 1998: Núm.: 190
- Pep Vila, Un vergelità del segle XIX , Revista de Girona: 2000: Núm.: 202