El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II)
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Pep Vila
Article Details
Com citar
Vila, Pep. “El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II)”. Revista de Girona, no. 335, pp. 60-61, https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/408070.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Pep Vila, Uns menús (I) , Revista de Girona: Núm. 334 (2022)
- Pep Vila, Una gran crònica sobre la Girona del Barroc , Revista de Girona: 1995: Núm.: 168
- Pep Vila, Dues cartes del periodista Eugeni Xammar (1943) , Revista de Girona: 1997: Núm.: 184
- Pep Vila, Cantilenes de l'Empordà , Revista de Girona: 1994: Núm.: 166
- Pep Vila, La casera d'un vell recriminada pel gendre (Palamós, 1771) , Revista de Girona: 1999: Núm.: 194
- Pep Vila, Els arxius des de l'òptica dels usuaris , Revista de Girona: 1999: Núm.: 197
- Pep Vila, El paisatge de la canço popular , Revista de Girona: 1993: Núm.: 158
- Pep Vila, Una lletra de Jacint Verdaguer adreçada a l'Ajuntament de Begur , Revista de Girona: 1998: Núm.: 189
- Pep Vila, Devocions populars del Pla de l'Estany , Revista de Girona: 2002: Núm.: 215
- Pep Vila, La primera història del català , Revista de Girona: 2000: Núm.: 202