El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II)
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Pep Vila
Article Details
Com citar
Vila, Pep. “El menú de Cap d’Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l’àpat d’homenatge a Pau Casals (1930) (II)”. Revista de Girona, no. 335, pp. 60-61, https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/408070.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Pep Vila, El Llibre de l’art de quynar (1787), de fra Sever d’Olot, i altres fantasies gastronòmiques , Revista de Girona: Núm. 329 (2021)
- Pep Vila, Lletres - Aforística mèdica , Revista de Girona: 2012: Núm. 272
- Pep Vila, L'artilleria de l'esperit , Revista de Girona: 2008: Núm.: 250
- Adrià Pujol Cruells, Mercè Saurina, Pere Bosch, Mar Bosch, Carles Serra, Maribel Torres, Jordi Dausà, Joan Domènech, Pep Vila, La felicitat de l’aventura ; Angoixa i submissió ; Testimonis d’una tragèdia ; El viatge d’hivern de Wilhelm Müller ; Camins històrics ; La cruesa de la vida Viatge introspectiu cap enrere ; El Montseny a l'abast Ironia, pessimisme i perfecció formal , Revista de Girona: Núm. 332 (2022)
- Pep Vila, En defensa de la lletra , Revista de Girona: 1990: Núm.: 143
- Pep Vila, Estimat Carles Rahola , Revista de Girona: 1998: Núm.: 191
- Pep Vila, Glòria Oranell, La feta del mussol, un Bertrana quasi inèdit , Revista de Girona: 2005: Núm.: 228
- Pep Vila, Un discurs patriòtic de Francesc Matheu llegit en el Certamen d'Olot - Setembre del 1898 , Revista de Girona: 1977: Núm.: 81
- Pep Vila, Història: Pla va visitar dos cops la casa de La Sopa , Revista de Girona: 2010: Núm.: 263
- Pep Vila, La Casa Pont de Cadaqués , Revista de Girona: Núm. 336 (2023)