Ressenya del llibre "Bases, mediaciones y futuro de la educación a distancia en la sociedad digital"

Main Article Content

Sonia Santoveña Casal

A Bases, mediaciones y futuro de la educación a distancia en la sociedad digital el professor Lorenzo García Aretio ens ofereix una obra de lectura entenedora, fonamentada en bases científiques, actualitzada i contextualitzada en la societat digital en què vivim. És adreçada a estudiants universitaris, investigadors i professionals de diferents institucions interessats en aquesta temàtica. En resum, s’hi tracta de qüestions fonamentals de l’ensenyament a distància, integrant els enfocaments més clàssics amb els punts de vista, dificultats i dilemes més actuals i rellevants. Els cursos massius oberts i en línia (MOOC), el web 2.0, el docent, la qualitat, la planificació i el futur de l’ensenyament a distància són alguns dels temes de què es tracta en el llibre. 

Paraules clau
ensenyament a distància, societat digital, web 2.0

Article Details

Com citar
Santoveña Casal, Sonia. “Ressenya del llibre ‘Bases, mediaciones y futuro de la educación a distancia en la sociedad digital’”. RUSC, Universities & Knowledge Society, vol.VOL 11, no. 2, pp. 90-92, doi:10.7238/rusc.v11i2.2073.
Biografia de l'autor/a

Sonia Santoveña Casal, Professora contractada doctora, Departament de Didàctica, Organització Escolar i Didàctiques Especials, Facultat d’Educació, UNED

Sonia Santoveña es profesora e investigadora de la UNED. Especialista en tecnologías de la información y la comunicación. Autora de artículos, libros y recursos didácticos en esta área de conocimiento. Enseña en la Facultad de Educación, en el Grado de Educación Social y el Grado de Pedagogía, en doctorado y másteres, así como en formación continua de profesorado. Su trayectoria investigadora se ha centrado en el análisis de la metodología didáctica desarrollada en entornos virtuales de aprendizaje, con especial incidencia en las buenas prácticas digitales, actualmente ampliándolo al campo de las redes sociales y los modelos de relación generados en la sociedad del conocimiento.