Editorial

Main Article Content

Equip Editorial

Español – Català – English


El número de diciembre cuenta con una gran variedad de temáticas y de colaboraciones con instituciones y académicos de muy diversos lugares, además de contar con una espléndida entrevista al estimado Joan Frigolé, quien fue catedrático de Antropología Social de la Universidad de Barcelona. 

 

El número de Desembre compta amb una gran varietat de temàtiques i de col·laboracions amb institucions i acadèmics de molt diversos indrets, a més d’incloure una esplèndida entrevista a l’estimat Joan Frigolé, qui fou catedràtic d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona.

 

The December issue has a great variety of themes and collaborations with different institutions and academics from diverse places across the world. It also counts with an excellent interview with our dearest Joan Frigolé, distinguished professor from the Universitat de Barcelona.



Article Details

Com citar
Editorial, Equip. “Editorial”. Perifèria: revista de recerca i formació en antropologia, vol.VOL 20, no. 2, pp. 1-3, https://raco.cat/index.php/Periferia/article/view/303102.