Jordi Herrera, artista-cocinero. GUSTART

Main Article Content

Esther Garcia-Portugués
Ens trobem davant d'un cuiner artista, tant en l'elaboració de d'una recepta com en la creació d'un recipient artístic per presentar el plat. Un art que implica tots els sentits al restaurant Manairó de Barcelona.
Paraules clau
Jordi Herrera, estrellas michelin, restaurante Manairó

Article Details

Com citar
Garcia-Portugués, Esther. “Jordi Herrera, artista-cocinero. GUSTART”. EMBLECAT, Estudis de la Imatge, Art i Societat, no. 8, pp. 183-8, https://raco.cat/index.php/EMBLECAT/article/view/360329.
Biografia de l'autor/a

Esther Garcia-Portugués, ArsNostrum Edicions

Historiadora y crítica de arte (ACCA y AICA)

Doctora en Història de l'Art

Directora d'ArsNostrum Edicions

Articles més llegits del mateix autor/a

1 2 3 > >>