Característiques sensorials de la garnatxa negra de la DOQ Priorat
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Josep Maria Mateo Sanz
Joan Miquel Canals
El tractament estadístic de les dades de tast dels vins de la DOQ Priorat indica els principals trets dels vins de garnatxa negra d'aquesta DOQ, i mostra les aromes afruitades i el postgust com a trets característics. Diferencia clarament els vins segons l'origen varietal i en funció de la zona de producció. També s'observa una diferència anual. Es mostra un efecte sinèrgic entre la garnatxa negra i la carinyena o samsó.
Article Details
Com citar
Mateo Sanz, Josep Maria; and Canals, Joan Miquel. “Característiques sensorials de la garnatxa negra de la DOQ Priorat”. Dossiers agraris, no. 19, pp. 107-1, https://raco.cat/index.php/DossiersAgraris/article/view/321154.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Eloy Alfonso, Josep Jàvega, Catalina Baig, Gemma Marsal, Bet Janer, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora, M. Francesca Fort, Estudi de l'evolució de la climatologia a la Conca de Barberà en els darrers cinquanta anys i les possibles repercussions en la viticultura del segle XXI , Dossiers agraris: Núm. 11: La varietat trepat
- Mireia Esteruelas, M. Francesca Fort, Fernando Zamora, Joan Miquel Canals, Caracterització dels vins escumosos de la varietat trepat , Dossiers agraris: Núm. 11: La varietat trepat
- M. Francesca Fort, Catalina Baig, Tomàs Puig, Gemma Marsal, Eloy Alfonso, Bet Janer, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora, Resultats de la tècnica dels microsatèl·lits o SSR aplicada al trepat , Dossiers agraris: Núm. 11: La varietat trepat