Del plat a la pàgina escrita. Els receptaris i les notes de cuina, rebosteria, conserves i adrogueria de la família Masó-Aragó de Girona
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Rosa Maria Gil Tort
Pep Vila
Editem, comentades i anotades, un fons de receptes de cuina i de rebosteria fa-miliars, una mostra dels sabers i gustos que practicaven les dones de la família Masó-Aragó de Girona entre els anys 20 i els 68 del segle passat. La lectura del receptari ens permet saber que eren bo-nes coneixedores dels fogons
Article Details
Com citar
Gil Tort, Rosa Maria; and Vila, Pep. “Del plat a la pàgina escrita. Els receptaris i les notes de cuina, rebosteria, conserves i adrogueria de la família Masó-Aragó de Girona”. Annals de l’Institut d’Estudis Gironins, vol.VOL 59, p. 493, https://raco.cat/index.php/AnnalsGironins/article/view/356258.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Pep Vila, Sistemes alimentaris observats en el «Llibre [de la] comanda, refató y imfermeria» (1779-1791) de l’Hospital de Santa Caterina de Girona , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2020: Vol.: 61
- Pep Vila, Noves descripcions de manuscrits de cuina, adrogueria, rebosteria i de remeis gironins (segles XVIII-XX) , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2019: Vol.: 60
- Narcís , 1948- Soler i Masferrer, Pep Vila, Presentació de Narcís Soler Masferrer i Pep Vila , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2020: Vol.: 61
- Pep Vila, Sobre l'ofici de pellaire. El testimoni d'un albadiner gironí (segles XVIII-XIX) , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2019: Vol.: 60
- Pep Vila, La bibliografia interdisciplinària de l'Alt Empordà , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 1998: Vol.: 39
- Pep Vila, costumari rossellonès en clau nostàlgica: Quan la sang era més espessa que l’aigua. Le coutumier catalan du roussillon traditions populaires d’hier et d’aujourd’hui de Rotllà Serrès-Brià (Edició d'autor. Sant Esteve, 2017) , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2019: Vol.: 60
- Pep Vila, nou diccionari de biografies rosselloneses. Nouveau Dictionnaire de Briographies Roussillonnaises (NDBR), Sous la direction de Gérard Bonet avec la collaboration d'André Balent, Étienne Frénay, Nicolas Marty, Michelle Ros (Perpinyà: Publicationes de l'Oli , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2019: Vol.: 60
- Pep Vila, Joaquim Botet i Sisó, poeta, traductor, folklorista, crític i estudiós de la llengua i la literatura catalanes , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2017: Vol.: 58
- Pep Vila, Papers privats: un llibre de notes i comptes de la família Pérez Claras (Girona, 1842-1872) (I) , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2021: Vol.: 62
- Pep Vila, Aspectes de la cuina i l'alimentació, a l'època del Barroc, al Convent de Sant Domènec de Girona (1600-1612) , Annals de l'Institut d'Estudis Gironins: 2016: Vol.: 57