Del plat a la pàgina escrita. Els receptaris i les notes de cuina, rebosteria, conserves i adrogueria de la família Masó-Aragó de Girona

Main Article Content

Rosa Maria Gil Tort
Pep Vila
Editem, comentades i anotades, un fons de receptes de cuina i de rebosteria fa-miliars, una mostra dels sabers i gustos que practicaven les dones de la família Masó-Aragó de Girona entre els anys 20 i els 68 del segle passat. La lectura del receptari ens permet saber que eren bo-nes coneixedores dels fogons

Article Details

Com citar
Gil Tort, Rosa Maria; and Vila, Pep. “Del plat a la pàgina escrita. Els receptaris i les notes de cuina, rebosteria, conserves i adrogueria de la família Masó-Aragó de Girona”. Annals de l’Institut d’Estudis Gironins, vol.VOL 59, p. 493, https://raco.cat/index.php/AnnalsGironins/article/view/356258.

Articles més llegits del mateix autor/a

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>