SAPIENS, una metodologia per comprendre la gastronomia. Primera explicació (work in progress)

Main Article Content

Ferran Adrià
Josep Maria Pinto
Com a activitat quotidiana íntimament vinculada als sentits, l'apreciació de la gastronomia es basa en gran manera en la satisfacció, en el plaer, en consideracions subjectives segons les quals, senzillament, allò que hem menjat ens agrada més o menys. És a dir, més enllà de considerar un valor objectiu, una aportació creativa, una novetat, una comprensió de la professionalitat o del "savoir faire", un encert especial en una combinació gustativa, donem per fet que el que preval és el pur criteri de gust personal.
Paraules clau
creativitat, decodificació, mètode, procés

Article Details

Com citar
Adrià, Ferran; and Pinto, Josep Maria. “SAPIENS, una metodologia per comprendre la gastronomia. Primera explicació (work in progress)”. Temes de Disseny, no. 31, pp. 10-21, https://raco.cat/index.php/Temes/article/view/299362.