"Libre de totes maneres de confits". Un tratado manual cuatrocentista de arte de dulceria
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Luís , 1867-1957 Faraudo de Saint-Germain
Article Details
Com citar
Faraudo de Saint-Germain, Luís , 1867-1957. “‘Libre de totes maneres de confits’. Un tratado manual cuatrocentista de arte de dulceria”. Butlletí de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona, vol.VOL 19, pp. 97-134, https://raco.cat/index.php/BoletinRABL/article/view/199074.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Luís , 1867-1957 Faraudo de Saint-Germain, El "Libre de Sent Soví" Recetario de cocina catalana medieval , Butlletí de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona: 1952: Vol.: 24 (1951-1952)
- Luís , 1867-1957 Faraudo de Saint-Germain, El texto primitivo inédito del "Tractat de les mules" de mossén Manuel Dieç , Butlletí de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona: 1949: Vol.: 22
- Josep Maria Millàs i Vallicrosa, Luís , 1867-1957 Faraudo de Saint-Germain, Textos astronòmics en un manuscrit català medieval , Butlletí de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona: 1948: Vol.: 21
- Luís , 1867-1957 Faraudo de Saint-Germain, Noticia de un lapidario valenciano del siglo XV , Butlletí de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona: 1945: Vol.: 18
- Luís , 1867-1957 Faraudo de Saint-Germain, Un lunario valenciano cuatrocentista , Butlletí de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona: 1950: Vol.: 23
- Luís , 1867-1957 Faraudo de Saint-Germain, La historia literaria en la Real Academia de Buenas Letras , Butlletí de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona: 1953: Vol.: 25