Calen mestres, mestres. Però quins mestres?
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Ara som en un moment crucial. Es canvia el pla, es preveu que quedarà atesa la vella demanda de passar de 3 a 4 cursos i es vol un nou mestre, diferent. Hi estem parcialment d’acord. Hem fet notar que potser dissenyarem un pla per formar un mestre millor, però no el millor mestre. Sense embuts: el mestre més competent seria aquell que cursés una llicenciatura i després volgués entrar al circuit professional. No s’ha fet així, malgrat que veus autoritzades en el món de la didàctica, des de fa anys, sempre ho van defensar en fòrums on es buscava que la qualitat passés per davant de la quantitat. Mai com ara s’havia vist la tremenda necessitat de formar uns altres mestres. Per a aquesta comesa cal pensar a fons el que entenem que ha de posseir un bon mestre.
Article Details
Articles més llegits del mateix autor/a
- Direcció Revista Comunicació Educativa, Enfortim la reflexió a l'Ensenyament , Comunicació Educativa: revista d’ensenyament de les comarques meridionals de Catalunya: Núm. 1 (1990)
- Direcció Revista Comunicació Educativa, Mestres de futur: Quan la lògica ha de reeixir , Comunicació Educativa: revista d’ensenyament de les comarques meridionals de Catalunya: Núm. 13 (2000)
- Direcció Revista Comunicació Educativa, Plans d'estudi en revisió , Comunicació Educativa: revista d’ensenyament de les comarques meridionals de Catalunya: Núm. 8 (1995)
- Direcció Revista Comunicació Educativa, Obligats a beure al galet: Uns graus de mestre sense arguments , Comunicació Educativa: revista d’ensenyament de les comarques meridionals de Catalunya: Núm. 22 (2009)