Enzims microbians: els petits obrers
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Clara Alarcón Padilla
L'aparició de l'agricultura va ser un dels esdeveniments més importants en la nostra civilització. Deixar la caça i la pesca va ser clau perquè els nous agricultors, al llarg dels segles, aconseguissin les seves millors collites a base de la selecció i manipulació dels seus camps. Per a molts aquest boom va ser l'embrió del que avui en dia coneixem com a biotecnologia
moderna, que permet el desenvolupament de nous i millors productes, no només en l'agricultura sinó també en la indústria alimentària, mèdica i fins i tot mediambiental.
Article Details
Com citar
Alarcón Padilla, Clara. “Enzims microbians: els petits obrers”. Biologia on-line, vol.VOL 1, no. 2, https://raco.cat/index.php/b-on/article/view/274963.
Drets
Drets d'autor
L'autor/a que publica en aquesta revista està d'acord amb els termes següents:
- L'autor/a conserva els drets d’autoria i atorga a la revista el dret de primera publicació de l’obra.
- Els textos es difondran amb la llicència de Reconeixement de Creative Commons, la qual permet compartir l’obra amb tercers, sempre que en reconeguin l’autoria, la publicació inicial en aquesta revista i les condicions de la llicència.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Clara Alarcón Padilla, Mercè Durfort: L’art d’observar , Biologia on-line: Vol. 3 Núm. 1 (2014)
- Clara Alarcón Padilla, La novel·la del Mediterrani , Biologia on-line: Vol. 1 Núm. 1 (2012)