Enzims microbians: els petits obrers
Article Sidebar
Google Scholar citations
Main Article Content
Clara Alarcón Padilla
L'aparició de l'agricultura va ser un dels esdeveniments més importants en la nostra civilització. Deixar la caça i la pesca va ser clau perquè els nous agricultors, al llarg dels segles, aconseguissin les seves millors collites a base de la selecció i manipulació dels seus camps. Per a molts aquest boom va ser l'embrió del que avui en dia coneixem com a biotecnologia
moderna, que permet el desenvolupament de nous i millors productes, no només en l'agricultura sinó també en la indústria alimentària, mèdica i fins i tot mediambiental.
Article Details
How to Cite
Alarcón Padilla, Clara. “Enzims microbians: els petits obrers”. Biologia on-line, vol.VOL 1, no. 2, https://raco.cat/index.php/b-on/article/view/274963.
Rights
Copyright
The authors who publish in this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal the right of first publication.
- Texts will be published under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work, provided they include an acknowledgement of the work’s authorship, its initial publication in this journal and the terms of the license.
Most read articles by the same author(s)
- Clara Alarcón Padilla, Mercè Durfort: L’art d’observar , Biologia on-line: Vol. 3 No. 1 (2014)
- Clara Alarcón Padilla, La novel·la del Mediterrani , Biologia on-line: Vol. 1 No. 1 (2012)