Main Navigation
Main Content
Sidebar
Registre
Inici de la sessió
##plugins.themes.healthSciences.language.toggle##
Català
Castellano
English
Tourism & Heritage Journal
Toggle navigation
Últim número
Arxius
Quant a
Sobre la revista
Equip editorial
Declaració de privacitat
Matèries
Contacte de la revista
Cerca
Pàgina d'inici
Arxius
Vol. 5 (2023)
Articles
Turismo gastronómico: nuevas tendencias, realidades y caminos de futuro
María del Pilar Leal L., Emma Pla Rusca
HTML (Castellano)
From the garden to the grave – three dark sites related to the legend of Pedro and Inês
Sara Pascoal, Laura Tallone, Marco Furtado
HTML (English)
Wine Tourism in México and the New Architecture of Wineries
Maria Jose Fernandez
HTML (English)
Geographical indication of São Matheus as a boost to gastronomic tourism
Gabriela Cristina Covalchuck, Mirna de Lima Medeiros
HTML (English)
A New Gastronomic Route Encompassing Oleo Tourism and Wine Tourism Along the Olive Corridor of South Marmara in Türkiye
Samet Çevik, Melahat Yıldırım Saçılık
HTML (English)
Gastronomic tourism on the rise. Profile of the gastronomic tourist in Cuenca (Ecuador)
Hugo Benalcázar, Francisco Rodríguez Marín, Antonio Guevara Plaza
HTML (English)
Gastronomy tourism as a tool for the development of regions
Darius Liutikas
HTML (English)
Análisis de la gastronomía local a través de las fuentes de información, imagen y satisfacción
Ricardo Hernández-Rojas, Nuria Huete-Alcocer
HTML (Castellano)
Turisme gastronòmic: Una anàlisi sistèmica
Najat Tort
HTML