Sostenibilitat alimentària i salut: un camí vers un futur conjuminat. Compromís per a una alimentació saludable i sostenible
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Antoni Garcia Gabarra
Sandra Ribas Malagrida
Aquest article aborda, en el context alimentari, la interacció entre la salut humana i la sostenibilitat. Se centra en els vectors de la sostenibilitat, el Pacte Verd Europeu, en particular, en les estratègies «Del camp a la taula» i «Biodiversitat per a 2030», els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), la dieta mediterrània, així com les estratègies alimentàries de diverses organitzacions i les recomanacions dietètiques sostenibles. Amb l’objectiu de fomentar un sistema alimentari sostenible, es destaca la importància de considerar els aspectes econòmics, ambientals i socials de la producció i el consum d’aliments.
Paraules clau
sostenibilitat alimentària, Pacte Verd Europeu, objectius de desenvolupament sostenible, dieta mediterrània, estratègies alimentàries.
Article Details
Com citar
Garcia Gabarra, Antoni; and Ribas Malagrida, Sandra. “Sostenibilitat alimentària i salut: un camí vers un futur conjuminat. Compromís per a una alimentació saludable i sostenible”. TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, vol.VOL 23, pp. 44-51, https://raco.cat/index.php/TECA/article/view/433029.