Un enfocament comunitari vivencial de l’aprenentatge servei de l’Epidemiologia Nutricional en la formació de nutricionistes
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
L'aprenentatge servei és una de les metodologies pedagògiques innovadores aplicada a l'aprenentatge d'Epidemiologia Nutricional a la carrera de Nutrició i Dietètica. En aquest estudi es descriu com es va fer servir la metodologia a les comunitats d'una parròquia rural, amb el suport de socis comunitaris. Aquest estudi es va fer durant un període acadèmic de formació professional. Un cop identificades i prioritzades les problemàtiques nutricionals es va plantejar alternatives d'intervenció, principalment relacionades amb estratègies educomunicatives. Amb aquesta metodologia d'aprenentatge es va treballar el pensament crític dels estudiants, les adaptacions de les intervencions nutricionals al context de les famílies, les intervencions integrals i interculturals, i les famílies més empoderades de la seva salut.
Article Details
Aquesta obra està sota una llicència internacional Creative Commons Reconeixement 4.0.
(c) Edgar Wilson Rojas , Alisson Hidalgo, Camila Salazar, Daniela Sigüenza, 2024
Drets d'autor
L'autor/a que publica en aquesta revista està d'acord amb els termes següents:
- L'autor/a conserva els drets d’autoria i atorga a la revista el dret de primera publicació de l’obra.
- Els textos es difondran amb la llicència Creative Commons Reconeixement 4.0 la qual permet compartir l’obra amb tercers, sempre que en reconeguin l’autoria, la publicació inicial en aquesta revista i les condicions de la llicència.