Entrevista a MANUEL DELGADO. “Els dispositius de l’exclusió s’han aguditzat en una darrera fase de l’evolució de les societats modernitzades com a conseqüència paradoxal de l’auge de l’igualitarisme"
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Marta Venceslao
Manuel Delgado és doctor i professor d’Antropologia a la Universitat de Barcelona. Ha treballat especialment temes com els processos d’exclusió i estigmatització, la construcció d’identitats col·lectives i els tipus de relacions socials que es donen en els contextos urbans. Ha publicat nombrosos assajos sobre temes urbans com iversitat i integració (1998), El animal público (Premio Anagrama de Ensayo, 1999), Sociedades movedizas (2007) o el seu recent El espacio público como ideología (2011). Actualment és director del Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Social (GRECS) i del Grup de Treball Etnografia dels Espais Públics (GTE-EP) de l’Institut Català d’Antropologia (ICA).
Paraules clau
educació social, exclusió,
Article Details
Com citar
Venceslao, Marta. “Entrevista a MANUEL DELGADO. “Els dispositius de l’exclusió s’han aguditzat en una darrera fase de l’evolució de les societats modernitzades com a conseqüència paradoxal de l’auge de l’igualitarisme"”. Quaderns d’Educació Social, no. 16, pp. 70-79, https://raco.cat/index.php/QuadernsEducacioSocial/article/view/344086.
Biografia de l'autor/a
Marta Venceslao
Professora de la Universitat de Barcelona, doctora en Antropologia Social i membre de GRECS (Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Social).Articles més llegits del mateix autor/a
- Marta Venceslao, Educació social i control. La pandèmia de la COVID-19 com a lent d’augment , Quaderns d'Educació Social: Núm. 22 (2020): Tot anirà bé? Confinaments, incerteses, invencions...
- Elisa Thomas, Marta Venceslao, Itineraris d’inserció laboral: una proposta de promoció social , Quaderns d'Educació Social: Núm. 11 (2008): Educació Social i Inserció Sociolaboral. "Reptes i propostes per a la inclusió"