El conreu del safrà a Cerdanyola (1287-1343)
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Miquel Sánchez i González
Al marge dels conreus mediterranis habituals al Vallès, cal fer esment d'un de diferent, el del safrà, planta herbàcia, els estigmes de la qual són utilitzats com a matèria colorant i també són una espècia emprada com a condiment. Per estudiar el conreu del safrà a Cerdanyola, començarem per altres indrets catalans i continuarem després pel Vallès.
Article Details
Com citar
Sánchez i González, Miquel. “El conreu del safrà a Cerdanyola (1287-1343)”. GAUSAC. Publicació del Grup d’Estudis Locals de Sant Cugat del Vallès, no. 18, pp. 11-21, https://raco.cat/index.php/GAUSAC/article/view/376785.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Miquel Sánchez i González, Berenguer de Saltells i la mort de l'abat de Sant Cugat (1350) , GAUSAC. Publicació del Grup d'Estudis Locals de Sant Cugat del Vallès: Núm. 25 (2004)