Actividades prácticas en el contexto de las bebidas y competencia científica

Main Article Content

Ángel Blanco López
Luis F. Garrido Jiménez
Activitats pràctiques en el context de les begudes i competència científica. Les activitats pràctiques constitueixen una de les característiques distintives de l'ensenyament de la química. La
introducció de les competències bàsiques com a referent curricular obliga a analitzar i repensar la finalitat d'aquest
tipus d'activitats. En aquest article es descriuen diversos tipus d'activitats pràctiques dissenyades en el context de
les begudes (en concret, sobre elaboració de vi) i s'analitza la seva contribució al desenvolupament de la competència
científica en l'educació secundària obligatòria.

Article Details

Com citar
Blanco López, Ángel; and Garrido Jiménez, Luis F. “Actividades prácticas en el contexto de las bebidas y competencia científica”. Educació química, no. 9, pp. 13-19, https://raco.cat/index.php/EduQ/article/view/255587.

Articles més llegits del mateix autor/a