Actividades prácticas en el contexto de las bebidas y competencia científica
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Ángel Blanco López
Luis F. Garrido Jiménez
Activitats pràctiques en el context de les begudes i competència científica. Les activitats pràctiques constitueixen una de les característiques distintives de l'ensenyament de la química. La
introducció de les competències bàsiques com a referent curricular obliga a analitzar i repensar la finalitat d'aquest
tipus d'activitats. En aquest article es descriuen diversos tipus d'activitats pràctiques dissenyades en el context de
les begudes (en concret, sobre elaboració de vi) i s'analitza la seva contribució al desenvolupament de la competència
científica en l'educació secundària obligatòria.
introducció de les competències bàsiques com a referent curricular obliga a analitzar i repensar la finalitat d'aquest
tipus d'activitats. En aquest article es descriuen diversos tipus d'activitats pràctiques dissenyades en el context de
les begudes (en concret, sobre elaboració de vi) i s'analitza la seva contribució al desenvolupament de la competència
científica en l'educació secundària obligatòria.
Article Details
Com citar
Blanco López, Ángel; and Garrido Jiménez, Luis F. “Actividades prácticas en el contexto de las bebidas y competencia científica”. Educació química, no. 9, pp. 13-19, https://raco.cat/index.php/EduQ/article/view/255587.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Verónica Muñoz Campos, Antonio Joaquín Franco Mariscal, Ángel Blanco López, Indagar y modelizar sobre reacciones bioquímicas , Educació química: Núm. 27 (2020)
- Ángel Blanco López, Antonio Joaquín Franco-Mariscal, Enrique España Ramos, Enseñar química en el contexto de problemas y situaciones de la vida diaria relacionados con la salud , Educació química: Núm. 20: (2015)