Main Navigation
Main Content
Sidebar
Register
Login
##plugins.themes.healthSciences.language.toggle##
English
Català
Castellano
Toggle navigation
Current
Archives
About
About the Journal
Contact
Subjects
Home
Archives
1999: Núm.: 13
Articles
Documentació notarial i història de l'alimentació
Antoni Riera Melis
17-43
PDF (Català)
Les carnisseries de Vilafranca del Penedès. Notes sobre el control i l'aprofitament municipal de la venda de carn a l'època moderna
Jordi Vidal i Pla
45-61
PDF (Català)
Els tractats d'agricultura i l'alimentació pagesa a l'època moderna
Ma Mercè Gras i Casanovas, M. Àngels Pérez i Samper
63-106
PDF (Català)
La ramaderia a les portes de Barcelona: el cas del Baix Llobregat (1850-1930)
Gemma Tribó Traveria
107-126
PDF (Català)
Terra, cuina i identitat
Jesús Contreras
127-156
PDF (Català)
La patrimonialització de la cuina regional
Elena Espeitx
157-179
PDF (Català)
L'estructura de la propietat de la terra a la Catalunya rural: les comarques de Barcelona i Girona (1850-1930)
Rafael , 1941- Aracil, Llorenç Ferrer i Alòs, Santi Ponce Vivet, Joaquim Recaño, Antoni Segura i Mas
183-199
PDF (Català)
El conreu del taronger a la Plana de Castelló: agricultura comercial, propietat pagesa i treball assalariat (1850-1930)
Samuel Garrido
201-227
PDF (Català)
Pagesos i revolució al 1936: tipologies d'organització col·lectiva a l'Empordà
Marciano Cárdaba Carrascal
229-248
PDF (Català)