Estudi de l’efecte de diversos factors sobre el contingut de vitamina C del suc de taronja
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
José Ángel Hernández Santadaría
El contingut de vitamina C en sucs de fruita es pot determinar mitjançant una volumetria redox amb el colorant 2,6-diclorofenol indofenol. Aquesta pràctica de laboratori es pot transformar en un petit treball d’investigació sobre la influència que tenen diversos factors en la disminució de la quantitat de vitamina C
Article Details
Com citar
Hernández Santadaría, José Ángel. “Estudi de l’efecte de diversos factors sobre el contingut de vitamina C del suc de taronja”. Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària, no. 18, pp. 9-14, https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/242504.
Articles més llegits del mateix autor/a
- José Ángel Hernández Santadaría, Estudi de reaccions àcid–base amb ajuda de les eines del laboratori virtual de química , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 23 (2012): Desembre
- José Ángel Hernández Santadaría, Navegant per la taula periòdica , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 20 (2011): Núm.: 20 Desembre
- José Ángel Hernández Santadaría, Utilització d’applets en l’obtenció i estudi de les corbes de valoració àcid-base , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 15 (2010): Març
- José Ángel Hernández Santadaría, Utilització de simuladors en l’estudi de les característiques de les reaccions d’equilibri , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 28 (2014): Juny