Què passa amb els aliments després de la seva digestió?
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Muntsa Bigas Baqué
Mariona Domènech Girbau
Presentem tres activitats didàctiques complementàries, pensades per a alumnes de batxi-llerat, que pretenen estudiar el procés de digestió i d’absorció de nutrients al budell prim, des del nivell macroscòpic d’òrgan (pràctica de laboratori) al nivell molecular (simulació), tot considerant el procés de “parlar ciència” a través d’una activitat d’estructuració i la pro-ducció d’un text explicatiu.
Article Details
Com citar
Bigas Baqué, Muntsa; and Domènech Girbau, Mariona. “Què passa amb els aliments després de la seva digestió?”. Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària, no. 7, pp. 17-22, https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/72672.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Mariona Domènech Girbau, L’aula de ciències de secundària : de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement (TAC), dels continguts a les competències , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 11 (2008): Desembre
- Montserrat Cabello, Mariona Domènech Girbau, Venes i artèries : del model macroscòpic al microscòpic , Ciències: revista del professorat de ciències de Primària i Secundària: Núm. 3 (2006): Març