Expectatives dels usuaris directes i indirectes dels serveis esportius en edat escolar en una comarca aragonesa
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Alberto Nuviala Nuviala
Francisco Ruiz Juan
M.ª Elena García Montes
L’objecte d’aquest treball és conèixer les expectatives que els usuaris directes i indirectes tenen de la utilització d’aquests serveis públics a la comarca aragonesa Ribera Baja del Ebro. La població objecte d’estudi està formada pel total d’alumnes inscrits en aquests serveis i els pares i mares d’assistents a escoles esportives. El nombre total de pares enquestats és de 146, cosa que suposa un 45 % de resposta, un error de ± 6,14 i un nivell de confiança del 95,5 %. L’anàlisi de les dades la vam realitzar amb el paquet estadístic SPSS 12.0, el qual va possibilitar la posada en pràctica de les tècniques estadístiques necessàries per a aquesta investigació. En relació amb els resultats principals, vam concloure que les expectatives dels usuaris directes d’aquests serveis són divertir-se, millorar la salut i la condició física i incrementar la capacitat de rendiment. D’altra banda, els pares i mares tenen com a expectatives que es diverteixin els seus fills i filles, que millorin la seva salut i la seva condició física i que incrementin les seves relacions socials.
Paraules clau
Servei esportiu escolar, Expectatives, Usuaris directes i indirectes.
Article Details
Com citar
Nuviala Nuviala, Alberto et al. “Expectatives dels usuaris directes i indirectes dels serveis esportius en edat escolar en una comarca aragonesa”. Apunts. Educació física i esports, vol.VOL 1, no. 87, pp. 93-98, https://raco.cat/index.php/ApuntsEFE/article/view/300368.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Alberto Nuviala Nuviala, Pedro Sáenz-López Buñuel, Estratègies d'anàlisi de l'esport en edat escolar a la província de Huelva , Apunts. Educació física i esports: Vol. 1 Núm. 63 (2001)
- Antonio Granero Gallegos, Francisco Ruiz Juan, María Elena García Montes, Estudi sobre les motivacions per recórrer el Camí de Sant Jaume , Apunts. Educació física i esports: Vol. 3 Núm. 89 (2007)
- Gabriel Flores Allende, Francisco Ruiz Juan, María Elena García Montes, Nivells de pràctica d’activitat fisicoesportiva de temps lliure en els estudiants de Educació Superior de la Universitat de Guadalajara (Mèxic). Anàlisi d’alguns factors biològics i demogràfics , Apunts. Educació física i esports: Vol. 2 Núm. 96 (2009)
- Francisco Ruiz Juan, M.ª Elena García Montes, Demanda d’activitats fisicoesportives de temps lliure. Estudi comparatiu entre l’alumnat d’Ensenyament Secundari Postobligatori de segon cicle de la Universitat d’Almeria , Apunts. Educació física i esports: Vol. 3 Núm. 77 (2004)
- Francisco Ruiz Juan, María Elena García Montes, Arturo Díaz Suárez, Determinants demogràfics i actitudinals dels comportaments davant de la pràctica d’activitat fisicoesportiva de temps lliure a la ciutat de l’Havana (Cuba). Identificació del perfil poblacional mitjançant les xarxes de Bayes , Apunts. Educació física i esports: Vol. 4 Núm. 94 (2008)
- Francisco Ruiz Juan, Ma. Elena García Montes, Antonia Irene Hernández Rodríguez, L'interès per la pràctica d'activitat físicoesportiva de temps lliure de l'alumnat de la Universitat d'Almeria. Un estudi longitudinal , Apunts. Educació física i esports: Vol. 1 Núm. 63 (2001)
- Antonio M. Serrano Zafra, M.ª Elena García Montes, Aurelio Sánchez Vinuesa, Els programes aquàtics a les piscines públiques cobertes: rendibilitat social i econòmica , Apunts. Educació física i esports: Vol. 2 Núm. 76 (2004)