Pensar, sentir, intuir: el dietarisme d’Enric Balaguer.
Article Sidebar
Google Scholar citations
Main Article Content
Anna Esteve
Aquest article analitza en conjunt l’obra dietarística d’Enric Balaguer en els diferents formats en què ha estat publicada fins ara: tant el volum La casa que vull (2009) com les entrades del blog A tall d’invocació (2007). L’estudi se centra en les singularitats que aporten cadascuna d’aquestes modalitats d’escriptura i destaca allò que caracteritza l’univers creatiu i personal de l’autor. Una proposta assagística que plasma les dimensions elementals de l’ésser humà: pensar, sentir i intuir.
Keywords:
dietari, blog, assaig, Enric Balaguer
Article Details
How to Cite
Esteve, Anna. “Pensar, sentir, intuir: el dietarisme d’Enric Balaguer”. Aiguadolç, L’, no. 50, pp. 91-104, https://raco.cat/index.php/Aiguadolc/article/view/396644.
Most read articles by the same author(s)
- Anna Esteve, Un altre viatge per la València de Joan Francesc Mira: el Purgatori (Joan Francesc Mira, Purgatori) , Aiguadolç, L': 2003: Núm.: 28-29. Dossier: Homenatge a Vicent Andrés Estellés
- Anna Esteve, Un passat on retrobar-se. Memòria i identitat en l'obra poètica de Carmelina Sánchez-Cutillas , Aiguadolç, L': No. 46 (2017): Carmelina Sánchez-Cutillas: L'entrellat expressiu del llenguatge col·loquial
- Anna Esteve, Un altre viatge per la València de Joan Francesc Mira: Purgatori , Aiguadolç, L': 2005: Núm.: 31. Dossier: Homenatge a Emili Rodríguez-Bernabeu
- Anna Esteve, Bernat Capó en el marc de les lletres valencianes contemporànies , Aiguadolç, L': 2007: Núm.: 33/34 Dossier: Bernat Capó: Espigolant pel rostoll de les paraules