Vislumbres de un doble 'makarismós' de raigambre horaciana en "Almas muertas" de Gógol
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Con arreglo a la idea de makarismós, se rastrean posibles influencias de algunos pasajes de Horacio en un contexto concreto de Almas muertas de Nikolái Gógol. Se abordan, principalmente, dos cuestiones: la de una vida ideal apartada del trasiego mundano y la de la buena fortuna que debería acompañar al escritor de éxito.
Article Details
Drets d'autor
L'autor/a que publica en aquesta revista està d'acord amb els termes següents:
a. L'autor/a conserva els drets d’autoria i atorga a la revista el dret de primera publicació de l’obra.
b. Els textos es difondran amb la llicència de Reconeixement de Creative Commons, la qual permet compartir l’obra amb tercers, sempre que en reconeguin l’autoria, la publicació inicial en aquesta revista i les condicions de la llicència.
Taxes d'enviament i publicació: Anuari de Filologia. Antiqua et Mediaevalia no cobra taxes per tramesa de treballs, ni tampoc quotes per la publicació dels seus articles.
Articles més llegits del mateix autor/a
- Matías López López, Sobre los motivos de algunas opciones textuales divergentes de las preferidas por Reynolds en su edición oxoniense de los Diálogos de Séneca , Anuari de Filologia. Antiqua et Mediaeualia: 2018: Núm.:8
- Matías López López, Plaute, L'ànima en pena (Mostellaria), Pseudolus. Pròleg i revisió de M.T. Quintillà. Traducció de M. Olivar. Barcelona: La Casa dels Clàssics (Bernat Metge Essencial 21), 2023. 294 PP. ISBN 978‐84‐9859‐411‐9. , Anuari de Filologia. Antiqua et Mediaeualia: 2023: Núm.: 13