Pokoleniye. Los Afgantsy : guerra, crisis y subcultura juvenil soviética en la década de los 80
Article Sidebar
Citacions a Google Acadèmic
Main Article Content
Albert Soler i Ruda
Aquest article gira al voltant de la construcció de la nova subcultura del veterà de guerra soviètic, nascuda a partir de l'experiència bèl·lica derivada de la invasió de l'Afganistan (1979-1989). La premissa de l'article és presentar els elements i conseqüències que defineixen i caracteritzen la nova cultura de la desmobilització a l'URSS, partint de la base que, com a subcultura associalda al món juvenil, ve definida no només pel trauma bèl·lic, sinó en gran mesura per l'ampli marc de crisi social, política, militar i contracultural relacionat amb la generació juvenil soviètica dels anys 80.
Paraules clau
Guerra d'Afganistan, Afgantsy, veterans, glasnost, contracultura juvenil
Article Details
Com citar
Soler i Ruda, Albert. “Pokoleniye. Los Afgantsy : guerra, crisis y subcultura juvenil soviética en la década de los 80”. Tiempo devorado: revista de historia actual, vol.VOL 5, no. 1, pp. 1-37, https://raco.cat/index.php/tdevorado/article/view/338230.
Drets
Drets d'autor
Els autors que publiquen en aquesta revista estan d’acord amb els termes següents:- Els autors conserven els drets d’autoria.
- Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament i fer-ne obres derivades sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria, nom de la revista, institució editora) de la manera especificada pels autors o per la revista. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.en.
- Els autors són lliures de fer acords contractuals addicionals independents per a la distribució no exclusiva de la versió de l’obra publicada a la revista (com ara la publicació en un repositori institucional o en un llibre), sempre que se’n reconegui la publicació inicial en aquesta revista.
- S’encoratja els autors a publicar la seva obra en línia (en repositoris institucionals o a la seva pàgina web, per exemple) abans i durant el procés de tramesa, amb l’objectiu d’aconseguir intercanvis productius i fer que l’obra obtingui més citacions (vegeu The Effect of Open Access, en anglès).